Milenialii își iubesc animalele de companie mai mult decât își iubesc frații, conform unui sondaj

  • Cercetătorii de la Consumer Affairs arată că 57% dintre mileniali își iubesc animalele de companie mai mult decât pe frații lor.
  • Chiar și partenerii romantici sunt pe locul doi după animalele de companie.
  • Cercetătorii au vorbit cu 1.000 de proprietari de animale de companie pentru a determina cum își ocupă animalele lor de companie un loc față de membrii familiei.

Cercetătorii de la Consumer Affairs arată că milenialii își iubesc animalele de companie mai mult decât pe frații lor. Chiar și partenerii romantici sunt pe locul doi după animalele de companie. În timp ce majoritatea proprietarilor de câini pot face orice pentru animalele lor de companie fără îndoială, aceștia se pot gândi de două ori înainte de a aduce beneficii fraților lor.

Cercetătorii de la Consumer Affairs, o platformă de recenzii și știri despre consumatori, au vorbit cu 1.000 de proprietari de animale de companie, dintre care aproximativ jumătate erau mileniali cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani, pentru a determina cum își ocupă animalele lor de companie un loc față de membrii familiei.

„Studiul a început cu o întrebare grea: ce membri ai familiei iubești mai puțin decât animalele tale de companie?” Pentru a înțelege cum ar putea sta lucrurile în viitor, i-am întrebat pe respondenți dacă preferă animalele în locul oamenilor propriilor copii.

Cum iubesc milenialii: 57% au spus își iubesc animalele mai mult decât frații lor

Sondajul nostru a constatat că a fost adesea vorba de proprii lor frați: 57 % au spus că le plac animalele de companie mai mult decât frații lor și doar jumătate au susținut că își iubesc animalele de companie mai mult decât propriile mame. Chiar și partenerii romantici au fost pe locul doi după animalele de companie.”

Cercetările anterioare au arătat că milenialii sunt mai puțin predispuși să dețină o casă și să aibă mai mulți copii decât generațiile anterioare. În mod clar, animalele de companie pot face multe în acest sens.”