Maluma o urcă pe scenă pe Madonna pentru concertul din orașul său natal

Sursă imagine: captură youtube
  • Maluma a adus un invitat special pentru concertul său recent din orașul natal Medellin, Colombia.
  • Acesta invitând-o pe Madonna să i se alăture pentru două melodii.
  • Spectacolul a avut loc la Estadio Atanasio Girardot sâmbătă, 30 aprilie.

Cântărețul columbian Maluma a adus un invitat special pentru concertul său recent din orașul natal Medellin, invitând-o pe Madonna să i se alăture pentru două melodii, notează New Musical Express. Spectacolul a avut loc la Estadio Atanasio Girardot sâmbătă seara (30 aprilie), încheindu-se cu un bis. În timpul acestuia, artistul a primit pe scenă diverși invitați, precum Feid, Blessd și Grupo Firme, înainte de a i se alătura Madonna.

Maluma celebrează orașul său natal

Maluma (numele real: Juan Luis Londoño Arias) a declarat publicului că a așteptat această seară de când și-a început cariera, în urmă cu 11 ani.

Vă mulțumesc că ați făcut din visul meu o realitate”, a spus Maluma, care purta o jachetă și pantaloni roz, asortați cu părul său roz decolorat, cu o inimă roșie rasă în el. „Mai mult decât orice, este foarte important pentru mine că orașul meu natal mă iubește. Dacă orașul meu natal mă iubește, nu-mi pasă dacă toți ceilalți mă iubesc.”

Maluma spusese în săptămânile premergătoare concertului – care a fost difuzat în direct pe Amazon Prime și pe canalul Twitch al Amazon Music – că a dorit ca spectacolul să fie o celebrare a orașului Medellin.