Balenciaga lansează o ediție limitată de adidași „distruși”. Prețul de vânzare este de 1.850 dolari

  • Brandul de modă de lux Balenciaga este cunoscut pentru faptul că depășește limitele și trece la nivelul următor cu fiecare nouă lansare.
  • Aceasta tocmai a lansat o colecție limitată de adidași excesiv de denaturați, denumită „Paris Sneaker”.
  • Potrivit casei de modă, doar 100 de perechi de adidași „extra distruși” vor putea fi cumpărate la prețul de 1.850 de dolari.
  • Versiunile în ediție nelimitată și mai puțin distruse, sunt vândute pe site-ul Balenciaga la prețuri de 495 și 625 de dolari.

Brandul de modă de lux Balenciaga este cunoscut pentru faptul că depășește limitele și trece la nivelul următor cu fiecare nouă lansare. Păstrând tonul neconformist al mărcii, aceasta tocmai a lansat o colecție limitată de adidași excesiv de denaturați, denumită „Paris Sneaker”, notează CNN.

Estetica cu aspect ponosit a adidașilor este și mai accentuată în imaginile campaniei pentru a sugera că aceștia „sunt meniți să fie purtați o viață întreagă”, a precizat Balenciaga, într-un comunicat de presă.

Potrivit casei de modă, doar 100 de perechi de adidași „extra distruși” vor putea fi cumpărate la prețul de 1.850 de dolari. Între timp, versiunile în ediție nelimitată și mai puțin distruse, sunt vândute pe site-ul Balenciaga la prețuri de 495 și 625 de dolari, în funcție de stilul specific.

Balenciaga: „ Paris Sneaker sunt meniți să fie purtați o viață întreagă

Într-un comunicat de presă, brandul cu sediul la Paris a declarat că fotografiile din campanie arată pantofii „extrem de uzați, marcați și murdari”.
Acesta a precizat că portretele din natură moartă „sugerează că Paris Sneaker sunt meniți să fie purtați o viață întreagă” – un aspect care pare deosebit de relevant pe fondul discuțiilor din ce în ce mai ample despre industria fast fashion și impactul consumului excesiv asupra planetei.