Actorul din buncăr: Amy Schumer vrea ca Zelenski să apară la Oscaruri

sursa:https://romanialibera.ro/la-zi/international/criza-din-ucraina/volodimir-zelensky-actorul-de-pe-netflix-care-lupta-pentru-libertatea-ucrainei/
  • Amy Schumer nu are de gând să se sustragă de la evenimentele mondiale actuale în timpul găzduirii premiilor Oscar.
  • Actrița va fi co-prezentatoarea celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar alături de Regina Hall și Wanda Sykes.
  • Vedeta încearcă să găsească o modalitate de a-l face pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să participe virtual la ceremonie.

Amy Schumer nu are de gând să se sustragă de la evenimentele mondiale actuale în timpul găzduirii premiilor Oscar 2022. Aceasta va fi co-prezentatoarea celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar alături de Regina Hall și Wanda Sykes. Vedeta din „Life & Beth” încearcă chiar să găsească o modalitate de a-l face pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să participe virtual la ceremonie, pe fondul invaziei Rusiei în țara sa.

O invitație la Oscar

De fapt, am vrut să găsesc o modalitate de a-l avea pe Zelenski prin satelit sau de a face o înregistrare sau ceva de genul acesta, doar pentru că sunt atât de mulți ochi pe Oscaruri”, a declarat Schumer în timpul unei apariții la emisiunea „The Drew Barrymore Show”, unde a promovat cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar.

Schumer a continuat: „Cred că este o mare oportunitate de a comenta cel puțin câteva lucruri. Am câteva glume care evidențiază un fel de condiție actuală. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare încât pare greu să te concentrezi pe care dintre ele.”

Zelenski, cel mai bun marketing

Ca de obicei, Schumer spune că nu se teme să abordeze subiecte dificile.
Nu mi-e teamă să merg acolo, dar nu sunt eu cea care produce premiile Oscar”, a spus ea.
Cred că, într-un fel, există cu siguranță o presiune de genul: „Este o vacanță, lăsați oamenii să uite, vrem doar să avem această seară””, a spus Schumer. „Dar este ca și cum, ei bine, avem atât de mulți ochi și urechi pe acest spectacol.