Lady Gaga, criticată pentru accentul italienesc din „House of Gucci”: „E mai degrabă rusesc”

„Cu siguranță pare să fie de undeva din Europa” spune antrenorul de dialog al mult-așteptatului film „House of Gucci”. Acesta a recunoscut că Lady Gaga nu a reușit să pronunțe exact accentul italian al personajului ei din film.

Mă simt prost să spun asta, dar accentul ei nu este chiar un accent italian, ci sună mai degrabă rusesc”, a declarat antrenoarea de dialect Francesca De Martini pentru The Daily Beast. Personajul pe care îl interpretează este Patrizia Reggiani, o femeie care a angajat un asasin plătit pentru a-l ucide pe fostul ei soț, Maurizio Gucci.

Gaga, în vârstă de 35 de ani, a depus cu siguranță mult efort pentru a finaliza interpretarea lui Reggiani. Actrița a dezvăluit pentru British Vogue, la începutul acestei luni, că a mers până la capăt, pentru a intra în personaj și a vorbit cu accentul ei timp de nouă luni.

Am trăit ca ea (Reggiani, n.red.) timp de un an și jumătate. Și am vorbit cu accent timp de nouă luni din această perioadă”, inclusiv în afara camerei de filmat, a declarat Gaga. „Nu m-am rupt niciodată. Am rămas cu ea”.

Și-a schimbat chiar și culoarea părului în numele obținerii accentului corect.

Mi-a fost aproape imposibil să vorbesc cu accent ca blondă”, a adăugat ea. „A trebuit instantaneu să-mi vopsesc părul”.

Te poți convinge singur de cum a ieșit interpretarea actriței pe 26 noiembrie, când apare „House of Gucci” în cinematografele din România.