Kenneth Mitchell a murit la 49 de ani. De ce problemă de sănătate suferea actorul

  • Mitchell a apărut într-o varietate de emisiuni TV și filme, inclusiv Captain Marvel.
  • Născut în Toronto, Canada, Mitchell a fost căsătorit cu actrița Susan May Pratt.
  • El a dezvăluit că suferă de SLA într-un interviu acordat revistei People în 2020.

Kenneth Mitchell, un actor care a apărut în Captain Marvel și într-un serial Star Trek, a murit. Actorul, care avea 49 de ani, a fost diagnosticat cu SLA – cunoscută și sub numele de boala neuronilor motori – în urmă cu cinci ani și jumătate, scrie Sky News.

Familia sa a spus într-o declarație pe Instagram că Mitchell a fost o operă de artă inspirațională pentru toate inimile pe care le-a atins”.

Mitchell a apărut într-o varietate de emisiuni TV și filme, inclusiv Captain Marvel, în care l-a interpretat pe tatăl personajului titular, Joseph Danvers.

Născut în Toronto, Canada, Mitchell a fost căsătorit cu actrița Susan May Pratt, iar cei doi au avut împreună doi copii.

El a dezvăluit că suferă de SLA într-un interviu acordat revistei People în 2020 și a spus că a folosit un scaun cu rotile electric.

În postarea de pe Instagram, familia sa i-a adus un omagiu ca fiind un căutător de speranță, visător cu ochii deschiși, credincios în vise, jucător de fotbal, plimbător pe plajă, îmbrățișător de urși… și mai mult decât orice altceva, un tată mândru”.