Katy Perry, pusă la zid de internauți: A batjocorit o concurentă la American Idol

  • Sara Beth Liebe a fost luată peste picior de Katy Perry, în cadrul emisiunii American Idol.
  • Fanii i-au luat apărarea concurentei și au blamat comportamentul lui Katy Perry.
  • Sara Beth a adresat întreaga situație într-un videoclip postat pe contul său de TikTok.

Audiția concurentei American Idol, Sara Beth Liebe, a devenit virală pe internet la începutul lunii martie, după comentariile făcute de Katy Perry. Atât fanii emisiunii, cât și internauții care au descoperit audiția pe rețelele sociale au sesizat cât de nepoliticoși au fost jurații cu tânăra concurentă.

Fanii au sugerat că membrii juriului, în special Katy Perry, i-au respins talentul și i-au vorbit cu superioritate Sarei Beth, în vârstă de 25 de ani. Concurenta interpretat melodia „You Know I’m No Good” de Amy Winehouse. Sara Beth Liebe a fost întreruptă rapid de Katy Perry, care a strigat „Hai, avem nevoie de mai mult!” în mijlocul audiției.

Conform fanilor, cel mai deranjant moment a fost însă chiar înainte ca Sara Beth Liebe să înceapă să cânte. Tânără a dezvăluit că este mamă a trei copii la vârsta de 25 de ani, moment în care Katy Perry s-a prefăcut că leșină. Sara Beth a spus: „Dacă Katy se întinde pe masă, cred că o să leșin”, la care Katy a răspuns: „Iubito, tu ai stat deja prea mult întinsă pe masă”. Fanii au sărit în apărarea tinerei concurente, acuzând-o pe Katy Perry pentru comentariile „ofensive” și „nepoliticoase”, scrie BuzzFeed.

Ce spune Sara Beth Liebe despre comentariul lui Katy Perry

Tânăra a postat un videoclip pe TikTok în care vorbește despre întreaga sa experiență la emisiunea American Idol. În material, aceasta adresează și replicile nepotrivite ale lui Katy Perry. „Nu am prea multe de spus despre sentimentele mele în legătură cu situația asta, pentru că probabil se explică de la sine”, a spus tânăra în videoclip. „A fost jenant să apar în ipostaza asta la televizor. Și a fost dureros.”.

Sara Beth și-a îndemnat fanii de pe TikTok să susțină și să încurajeze tinerii părinți. „Voiam să profit de ocazie pentru a spune că femeile care susțin și ridică moralul altor femei sunt de cool. Cred că să iei în derâdere femeile care sunt mame este penibil.” a spus tânăra.

„Cred că este destul de greu să fii mamă și este destul de greu să fii femeie”, a continuat ea. „Vreau să știți că văd toate mamele și mamele tinere care au comentat la videoclipurile și postările mele… Vă văd, vă aud și vă sunt recunoscătoare.”.

@sarabethliebe

Well. I didnt think id be making this video, but i just wanted to say a couple things since im being flooded with articles and comments/messages about this. ♬ original sound – Sara Beth