Cillian Murphy dezvăluie detalii din culisele filmului „Oppenheimer”. Ce a spus actorul despre condițiile regizorului Christopher Nolan

  • Actorii au discutat despre experiența lor la premiera londoneză a filmului „Oppenheimer”.
  • „Oppenheimer” a primit numeroase nominalizări încă de la prima apariție pe marile ecrane.
  • Fimul „Oppenheimer” a încasat aproape un miliard de dolari de la lansare.

Cillian Murphy, Emily Blunt și Robert Downey Jr. dau din casă. Actorii îți dezvăluie experiențele de pe platourile de filmare pentru „Oppenheimer”. Aceștia vorbesc despre preferințele de filmare ale regizorului Christopher Nolan, dar și despre dedicarea acestuia în realizarea peliculei.

Cillian Murphy explică procesul prin care a trecut pentru a intra în pielea personajului, de la a slăbi extrem de mult pentru rol, până la condițiile în care a filmat anumite scene pentru a reuși să ofere un sentiment de realism cât mai autentic. Actorii au discutat și despre prezența la premiera londoneză a filmului, unde aceștia s-au ridicat și au plecat, în semn de solidaritate pentru greva scriitorilor.

„Oppenheimer” a primit numeroase nominalizări încă de la prima apariție pe marile ecrane și a încasat aproape un miliard de dolari de la lansare. Recent, a luat premiul BAFTA pentru cel mai bun film. Actorii îți dezvăluie acum detalii din culisele premierei din Londra a filmului, care a coincis cu intrarea scenariștilor în grevă.

Cillian Murphy, Emily Blunt și Robert Downey Jr. povestesc despre „Oppenheimer” la Jimmy Kimmel Live