VIDEO. Max Verstappen a fost surprins conducând peste limita de viteză. Ce reguli a încălcat pilotul de Formula 1

Sursa: Mediafax
  • Dublul campion mondial de Formula 1 a fost văzut, într-o înregistrare de pe rețelele de socializare, conducând cu peste 120 kilometri pe oră.
  • Conform codului rutier francez, Verstappen a încălcat multiple reguli de circulație.
  • O unitate specială a jandarmeriei franceze investighează situația.

Dublul campion mondial de Formula 1 Max Verstappen a fost suprins, într-un scurt video publicat pe rețelele de socializare, conducând peste limita de viteză, spune France Bleu Côte-d’Azur. Pilotul avea peste 120 kilometri pe oră, în loc de 90 de kilometri pe oră. Acesta se afla într-un tunel de pe autostrada A8, în apropiere de Nisa. Conform codului rutier, Max Verstappen a încălcat multiple reguli de circulație.

Videoclipul, publicat sâmbătă chiar de către Mark Cox, un prieten al pilotului de Formula 1, arată cum Verstappen se află la bordul mașinii sale Aston Martin Valkyrie, în tunelul Canta-Galet, de pe autostrada A8. În înregistrare se poate vedea cum pilotul poartă căști pe urechi, ține volanul cu o singură mână, conduce pe banda de viteză și folosește consola automobilului.

Conform France Bleu, videoclipurile postate pe rețelele de sociale urmează să fie investigate de o unitate specializată a jandarmeriei naționale franceze, care poate fi chemată la fața locului. În acea zonă a autostrăzii există un radar de viteză care l-ar fi putut înregistra pe Verstappen.

Verstappen se pregătește în acest moment de Marele Premiu al Olandei, care va avea loc în acest weekend. Pilotul olandez, ce face parte din echipa RedBull, domină sezonul actual de Formula 1 după ce a câștigat 10 din cele 12 curse la care a participat.

Citește și: