Un angajat de la Disneyland a întrerupt o cerere în căsătorie

Sursă imagine: captură Youtube
  • Un videoclip arată cum cererea în căsătorie a unui bărbat este întreruptă de un angajat de la Disneyland.
  • Înregistrarea îl arată pe bărbat îngenunchind la Disneyland din Paris, pe fundalul unuia dintre castelele emblematice ale parcului.
  • În timp ce deschide cutia cu inelul de logodnă, un angajat aleargă pe platforma pe care se află cuplul și îi smulge bărbatului cutia din mână.

Un videoclip care a luat amploare pe rețelele de socializare arată cum cererea în căsătorie a unui bărbat este întreruptă de un angajat de la Disneyland, scrie Newsweek. Înregistrarea îl arată pe bărbat îngenunchind la Disneyland din Paris, pe fundalul unuia dintre castelele emblematice ale parcului. În timp ce deschide cutia cu inelul de logodnă, un angajat aleargă pe platforma pe care se află cuplul și smulge cutia. Acesta coboară apoi de pe platforma ridicată și le cere cuplului să coboare, atât bărbatul, cât și femeia părând incredibil de confuzi.
Videoclipul a fost distribuit online de nenumărați utilizatori, mulți dintre ei criticând comportamentul nepoliticos și insensibil al angajatului.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat pentru Newsweek: „Regretăm modul în care a fost tratată această situație. Ne-am cerut scuze cuplului implicat și ne-am oferit să îndreptăm lucrurile”.

Aceasta nu este prima dată când Disneyland Paris este criticat online. În 2021, parcul de distracții a fost nevoit să își ceară scuze unei mame după ce doi membri ai personalului de securitate i-au ordonat să nu-și mai alăpteze copilul în public.