Pe Stonehenge au fost proiectate portrete ale Reginei Elisabeta a II-a

30 May 2022,/ Sursă imagine: Hepta
  • Stonehenge a fost împodobit cu chipul reginei, datorită English Heritage, o organizație caritabilă care gestionează siturile istorice din întreaga țară.
  • Organizația a proiectat portrete ale Elisabetei a II-a pe enigmatica atracție arheologică veche de 5.000 de ani.
  • Au fost proiectate imagini din fiecare deceniu al domniei sale.

În perioada premergătoare sărbătoririi Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, care marchează 70 de ani de domnie, imaginea reginei a fost omniprezentă. Stonehenge a fost împodobit cu chipul reginei, datorită English Heritage, o organizație caritabilă care gestionează siturile istorice din întreaga țară.

Organizația a proiectat portrete ale Elisabetei a II-a pe enigmatica atracție arheologică veche de 5.000 de ani, câte o imagine din fiecare deceniu al domniei sale.

Instalația temporară, care se dorește a fi un „omagiu fermecător” adus reginei, a divizat opiniile pe rețelele de socializare.

Unii au numit tributul „frumos”, în timp ce alții au ironizat acțiunea. „Au făcut ca Stonehenge să arate ca o colecție de brichete comemorative din magazinele de lire sterline”, a scris un utilizator, în timp ce un altul a spus că este „complet lipsit de magie”. Au existat, de asemenea, postări care au pus sub semnul întrebării motivul pentru care situl a fost folosit într-un astfel de mod, când unii îl consideră sacru și cu semnificație religioasă.