„Criminalul” rapperului Tupac Shakur a fost identificat. Bărbatul este chiar unchiul rivalului lui Tupac, cu care s-a certat în cazino

  • Un bărbat a fost acuzat în Las Vegas de uciderea rapperului Tupac Shakur.
  • Starul hip hop, considerat unul dintre cei mai influenți rapperi ai tuturor timpurilor, a fost împușcat mortal în orașul Nevada în septembrie 1996.
  • Bărbatul este unchiul lui Orlando Anderson, unul dintre cunoscuții rivali ai lui Tupac, pe care autoritățile îl bănuiau de mult pentru moartea rapperului.

Un bărbat a fost acuzat în Las Vegas de uciderea rapperului Tupac Shakur. Un juriu din Nevada l-a acuzat acum pe Duane „Keffe D” Davis, în vârstă de 60 de ani, pentru împușcarea mortală a rapperului cu o armă de foc, scrie Sky News.

Șeriful Departamentului de Poliție Metropolitană Las Vegas, Kevin McMahill, a declarat că familia lui Tupac a așteptat 27 de ani pentru dreptate.

„Această anchetă a început la 7 septembrie 1996. Este departe de a fi încheiată”, a spus el într-o conferință de presă de vineri. „Scopul nostru a fost întotdeauna să-i tragem la răspundere pe cei responsabili pentru uciderea violentă a lui Tupac.”

O crimă din răzbunare

Davis este unchiul lui Orlando Anderson, unul dintre cunoscuții rivali ai lui Tupac, pe care autoritățile îl bănuiau de mult pentru moartea rapperului.

Anderson a fost implicat într-o ceartă la cazinoul în care a fost văzut Tupac și asociații săi în noaptea morții acestuia. El a negat orice implicare în uciderea rapperului la acea vreme și a murit doi ani mai târziu într-o împușcătură de bandă fără legătură.

Davis, care la acea vreme era membru al bandei South Side Compton Crips, a recunoscut în interviurile anterioare și în memoriile sale din 2019, Compton Street Legend, că se afla în mașina folosită în atac.

Locotenentul pentru omucideri Jason Johansson, de la Departamentul de Poliție Metropolitană Las Vegas, l-a numit pe Davis „liderul și împușcătorul” bandei.

El a spus că Davis a planificat atacul ca „răzbunare” pentru incidentul anterior din casino, în care era implicat Anderson.