Britney Spears a obținut un contract „record” pentru cartea sa de memorii

  • Britney Spears a obținut un contract de publicare „record” pentru carte sa de memorii.
  • În memorii o să fie descrisă ascensiunea sa spre faimă, relația cu familia sa și experiența sa de a trăi sub tutelă.
  • Cântăreața a fost eliberată de sub tutela în noiembrie 2021.

Britney Spears a obținut un contract de publicare „record” pentru o carte de memorii despre ascensiunea sa spre faimă, relația cu familia sa și experiența sa de a trăi sub tutelă timp de mai bine de zece ani.

Memoriile vedetei pop au fost subiectul unui război masiv de licitații și vine la câteva săptămâni după ce i-a trimis o scrisoare de încetare a licitației surorii sale cu privire la propria autobiografie.

Mișcarea #FreeBritney

„Free Britney” este o mișcare socială care îi acordă cântăreței americane Britney Spears autonomie față de tutela ei. Procedura de tutelă, de obicei pentru persoanele în vârstă sau bolnave care nu mai pot lua decizii autonome, a fost inițiată în 2007, după o perioadă în care cântăreața a suferit o boală psihică. S-au răspândit zvonuri potrivit cărora cântăreața ar fi fost ținută sub tutelă împotriva voinței sale, ceea ce a dus la crearea mișcării #FreeBritney.

În 2021, Spears a depus pentru prima dată mărturie publică despre curatelă, spunând unui judecător din Los Angeles că a fost forțată să muncească de către curatori, în ciuda faptului că a implorat pauze, și că nu a avut niciun control asupra finanțelor sale, că i s-a refuzat dorința de a se căsători cu iubitul ei și că i s-a interzis să își scoată anticoncepționalele, în ciuda dorinței sale de a avea un al treilea copil.

Judecătorul l-a suspendat pe tatăl ei din curatelă în septembrie, înainte ca aceasta să fie ridicată în întregime în noiembrie. Spears a declarat la scurt timp după aceea că ea crede că membrii familiei sale „ar trebui să fie cu toții în închisoare” pentru tratamentul „demoralizant și degradant” pe care spune că l-a experimentat în cadrul acestui aranjament.