Germania interzice sinuciderea asistată persoanelor nevaccinate

Pandemia a creat contextul potrivit pentru diverse acțiuni ilogice, dar acum, Germania lovită de un nou val Covid, oferă dovada finală: nu te poți sinucide decât dacă ai fost vaccinat anti-Covid, notează Spectator .

În timp ce țările europene luptă pentru a limita răspândirea virusului, Verein Sterbehilfe – Asociația Germană de Eutanasie – a emis o nouă directivă: Îi va ajuta doar pe cei care sunt vaccinați sau vindecați.

„Eutanasia și examinarea pregătitoare privind responsabilitatea voluntară a celor care doresc să moară necesită apropiere umană. Iar contactul este o condiție prealabilă și un teren propice pentru transmiterea coronavirusului. Începând de astăzi, în asociația noastră aplică regula 2G, completată de măsuri legate de situație, cum ar fi teste rapide înainte de întâlnirile care au loc în spații închise”, se aratăî în comunicatul emis de organizație.

„Întâlniri apropiate în spații închise” – un fabulos eufemism german care definește sinuciderea asistată. Termenul „2G” se referă la un sistem care permite circulația liberă pentru activitățile de agrement doar celor “geimpft oder geneza” – „vaccinați sau vindecați”. Doamne ferește ca o persoană nevaccinată să încerce să-și pună capăt zilelor – are nevoie de un certificat verde pentru viața de apoi.