Macron îi face cadou un cal de rasă Reginei Elisabeta, cu ocazia jubileului

Sursă imagine: Hepta
  • Regina Elisabeta a Marii Britanii, cunoscută pentru dragostea sa pentru cai, va primi în dar unul dintre caii de rasă premiați de președintele francez Emmanuel Macron.
  • Calul în vârstă de 7 ani, numit Fabuleu de Maucour, l-a condus pe Macron pe Champs Elysees din Paris luna trecută.
  • Marea Britanie a dat startul joi la patru zile de festivități și petreceri pentru a sărbători cei 70 de ani de domnie ai Elisabetei, o domnie mai lungă decât a oricărui predecesor al său.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, cunoscută pentru dragostea sa pentru cai, va primi în dar unul dintre caii de rasă premiați de președintele francez Emmanuel Macron pentru a marca cei 70 de ani pe tron, au anunțat joi biroul lui Macron și ambasada britanică de la Paris, scrie Reuters.

Calul în vârstă de 7 ani, numit Fabuleu de Maucour, l-a condus pe Macron pe Champs Elysees din Paris luna trecută, în cadrul unei ceremonii oficiale, a declarat biroul lui Macron.

Regina, în vârstă de 96 de ani, a călărit cai în cea mai mare parte a vieții sale și este un fan înfocat al curselor de cai, având în proprietate mulți cai de curse de-a lungul anilor. În cadrul sărbătoririi jubileului său, membrii familiei regale vor participa sâmbătă la cursa Epsom Derby.

Marea Britanie a dat startul joi la patru zile de festivități și petreceri pentru a sărbători cei 70 de ani de domnie ai Elisabetei, o domnie mai lungă decât a oricărui predecesor al său.

Macron i-a adus anterior un omagiu reginei pentru că a oferit un element de stabilitate în vremuri de război și schimbări profunde în societate.