Pink Floyd și-a făcut TikTok. Cum au apărut adulții pe aplicație

Pink Floyd s-au alăturat luni, 30 mai, aplicației TikTok. Ziua de 30 mai marchează, de asemenea, un moment important în istoria trupei. Se împlinesc exact 50 de ani de când Pink Floyd a intrat în studio pentru a începe să înregistreze albumul lor de referință „The Dark Side Of The Moon”, care a fost lansat în 1972, scrie NME.

Cu toate că la început aplicația părea să fie adresată tinerilor, TikTok a explodat în popularitate și are acum peste un miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume. O nouă cercetare publicată în revista Addictive Behaviors evidențiază faptul că unele persoane pot dezvolta o dependență patologică față de platformă.

Loialitatea publicului este uimitoare: potrivit rețelei însăși, utilizatorul mediu al TikTok intră în aplicație de 7 ori pe zi și petrece 39 de minute pe zi pe ea.

Cum îmbătrânește TikTok-ul?

Principala revendicare a platformei din partea mediului de afaceri este un public tânăr: 40% dintre utilizatori au sub 18 ani. Există trei lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere aici:

Exit mobile version