Jennifer Lopez și Ben Affleck dezvăluie adevăratul motiv din spatele despărțirii din 2003

Nu vă lăsați păcăliți de inelul pe care Jennifer Lopez îl poartă acum. La urma urmei, verigheta de la soțul Ben Affleck simbolizează o poveste mult mai profundă, spune E! Online. După cum a explicat cântăreața „Jenny from the Block”, ea a trăit ani de dureri de inimă înainte de a-și reaprinde dragostea cu câștigătorul premiului Oscar, cu care a fost logodită în primele luni dinaintea despărțirii lor din 2003.

Deci, ce a mers prost în relația lor prima dată?

„Eu și Ben ne-am despărțit cu trei zile înainte de nunta noastră”, și-a amintit Jennifer Lopez în noul ei documentar „The Greatest Love Story Never Told”. „Aveam o nuntă mare plănuită – 14 cavaleri și domnișoare de onoare – și cu trei zile înainte, ne-am prăbușit sub presiune”.

Ben Affleck împărtășește sentimentul, declarând în documentarul Amazon Prime că motivul din spatele despărțirii a fost „cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private”.

Cu toate acestea, cuplul a fost de acord că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de auto-descoperire, una care, în cele din urmă, i-a ajutat să ajungă din nou împreună, împăcându-se în 2021. S-au căsătorit la o ceremonie din Las Vegas în iulie 2022, înainte de a spune „Da” la o nuntă masivă în Georgia în luna următoare.

Nunta în Georgia a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck

„În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că nu am simțit doar că mi-am pierdut dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată”, și-a amintit Jennifer de timpul pe care l-au petrecut despărțiți. „Și nu am putut vorbi atâția ani, iar asta a fost cea mai grea parte”.

Admițând că a fost „furiosă” pe Ben Affleck pentru o vreme, câștigătoarea Grammy a continuat: „Dar această durere de inimă ne-a făcut pe amândoi să ne dăm seama că suntem oameni mai buni”.

În acea perioadă, Lopez i-a născut pe gemenii ei de 16 ani Max și Emme, pe care îi împarte cu fostul soț Marc Anthony. Între timp, Ben Affleck i-a întâmpinat pe Violet (18 ani) Seraphina (15 ani) și Samuel (11 ani), alături de fosta soție Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și-a găsit liniștea după ce i-a iertat atât pe Ben Affleck, cât și pe ea însăși pentru problemele lor din trecut.

„Simt că am ieșit pe partea cealaltă”, a spus ea în documentar. „Am reușit. Am făcut ceva bun din viața mea. Sunt mândru de asta.”

Exit mobile version