Putin a purtat pe el o geacă de 13.000 de euro în timpul discursul ținut la Moscova

  • Putin s-a adresat rușilor într-o geacă de 13.000 de euro.
  • Aceasta apartine casei de modă Loro Piana, aparținând din colecția 2021/2022.
  • Transmiterea discursului lui Putin a fost întreruptă în mod neașteptat.

Putin s-a adresat rușilor într-o geacă de 13.000 de euro. Aceasta apartine casei de modă Loro Piana, aparținând din colecția 2021/2022. Loro Piana este o companie italiană de țesături și îmbrăcăminte specializată în produse de lux din cașmir și lână de înaltă calitate.

Președintele rus a justificat vineri invazia Ucrainei în fața unui stadion de fotbal plin, dar transmiterea discursului său la televiziunea de stat a fost întreruptă în mod neașteptat de ceea ce Kremlinul a declarat că a fost o problemă tehnică la un server, informează Reuters.

Discursul lui Putin

Vorbind pe o scenă din centrul stadionului Luzhniki din Moscova, acesta a promis zecilor de mii de oameni care fluturau steaguri rusești și scandau că toate obiectivele Kremlinului vor fi atinse.

Știm ce trebuie să facem, cum să facem și cu ce costuri. Și ne vom îndeplini absolut toate planurile noastre”, a declarat Putin la miting, de pe o scenă împodobită cu sloganuri precum „Pentru o lume fără nazism” și „Pentru președintele nostru”.

Multe dintre sloganurile rusești folosite la miting au încorporat simbolul „Z” pe care forțele rusești l-au folosit ca motiv în Ucraina. Pe unul dintre ele scria „Za Putina”- „pentru Putin”, notează Reuters.

Putin spune că operațiunea din Ucraina a fost necesară deoarece Statele Unite se foloseau de această țară pentru a amenința Rusia, iar Rusia trebuia să se apere împotriva „genocidului” populației vorbitoare de limbă rusă de către Ucraina.

Ucraina spune că luptă pentru existența sa și că afirmațiile lui Putin privind genocidul sunt un nonsens. Occidentul spune că afirmațiile că vrea să rupă Rusia în bucăți sunt ficțiune.