„Marius Tucă Show”, 13 octombrie 2021. Invitați: Eugen Popa, Gabriel Păun și Bogdan Teodorescu

Invitații de mieruci au fost Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză, Gabriel Păun, activist de mediu și președintele Agent Green, și Bogdan Teodorescu, politolog.

Oamenii au o capacitate inepuizabilă de a se schimba și de a-și antrena creierul pentru schimbare. Avem toate resursele necesare pentru a deveni exact ceea ce dorim să fim. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, Eugen Popa, vine la „Marius Tucă Show” să-ți spună despre cum poți deveni, în fiecare zi, varianta ta îmbunătățită, despre mentalitatea de creștere și despre cum îți influențează destinul tiparul de gândire în care te miști.

Gabriel Păun nu e un tip confortabil pentru înfloritoarea mafie a lemnului de la noi. A fost bătut cu bestialitate de locotenenții de serviciu ai șmecherilor care au pus laba pe pădurile noastre, dar nu s-a lăsat. Militează insistent pentru drepturile animalelor. În calitate de director al Animals International, a lansat petitia online www.salveamiorita.ro, cu scopul de a legifera transformarea exportul de animale vii cu cel de produse cu valoare adăugată.

În a doua parte a emisiunii, politologul Bogdan Teodorescu a realizat o disecție fină a evenimentelor politice de la noi. Ne revenim din această harababură politică sau ne afundăm și mai mult în ea? Ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi?