Fosta iubită a lui Elon Musk, fotografiată în timp ce citea „Manifestul Partidului Comunist”

7--22-18. Hawthorne, CA. SpaceX CEO Elon Musk with his new girlfriend singer singer Grimes pose together as the last of 4 teams of students comprised of over 600 competitors from more than 40 countries around the world compete in Hawthorne, California, to showcase their pods at SpaceXÕs third Hyperloop Pod Competition Sunday. The winning team was WARR Hyperloop, as they hit speeds of 284 mph today..Photo by Gene Blevins/LA DailyNews/SCNG/ZumaPress (Credit Image: © Gene Blevins/ZUMA Wire)

Fost iubită a lui Elon Musk s-a fografiat citind „Manifestul Partidului Comunist”. Fotografia a generat un val de discuții aprinse. Cântăreața Grimes nu s-a lăsat intimidată și a venit și cu explicația: a încercat doar să le dea un nou subiect paparazzilor.

Cântăreața – care s-a separat de miliardarul Elon Musk în urmă cu doar câteva săptămâni potrivit cuplului, a iscat discuții aprinse după ce s-a fotografiat citind Manifestul Partidului Comunist. O situație paradoxală, dacă ne uităm la conturile sale și la miliardele lui Musk!

Claire Boucher pe numele său real, artista a venit la câteva zile distanță și cu explicația – a fost doar o încercare de a-i trolla pe paparazzi care nu îi mai dau pace.

„Paparazi m-au urmărit la o ședință foto, așa că m-am gândit să le fac o farsă în cel mai tare mod posibil. Și a funcționat!”, a scris Grimes, pe Twitter.

Ea a postat pe contul de Twitter un titlu despre care a spus că a amuzat-o teribil. „Planul a funcționat”, a scris ea. „Sinceritate completă: încă locuiesc cu Elon Musk și nu sunt o comunistă”, a mai zis Grimes.

Exit mobile version