Cele mai exclusiviste locuri, frecventate de turiștii români

FLORENCE , ITALY - DECEMBER 8: A visual representation of the Divine Comedy is projected on the old bridge named as Ponte Vecchio Florence in occasion of the Florence Light Festival dedicated to Dante Alighieri in Florence, Italy on December 08, 2020. Carlo Bressan / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Odată cu venirea măsurilor de relaxare, ai plecat în vacanță. Și poate, după atâtea restricții, ai vrut o vacanță de lux.

Cea mai exclusivistă vacanță din această vară:

Mergem pe un circuit Franța – Italia pe traseul Riviera Franceză – Florența. Aceasta a fost cea mai exclusivistă vacanță din această vară, conform Nordis Travel. Turiștii au fost cazați la mai multe hoteluri din Monaco, Florența și Toscana. Totodată experiența a inclus o cursă cu un private jet, transfer cu elicopterul la aeroport, călătorii cu un speedboat pe mare și transport terestru cu o limuzină de lux. Totodată, cel mai scump weekend a fost pentru doi adulți în Delta Dunării. Aceștia au ajuns acolo tot cu elicopterul, la un resort de 5 stele și au fost cazați 2 nopți într-un apartament cu mic dejun inclus. În timpul sejurului cei doi s-au putut bucura de excursii organizate în Pădurea Letea și pe canalele din Deltă la pescuit. Seara au încheiat-o cu o cină pe barcă în apus de soare.

Prețul plătit pentru circuitul de pe traseul Riviera franceză – Florența a fost de 75.000 de euro. Iar cuplul care a mers în weekend în Deltă au scos din buzunar 6.800 de euro. Îți mai spun că cea mai scumpă noapte petrecută pe litoralul românesc a fost în august și a costat 1.200 de euro. Iar prețul plătit a inclus cazare la un apartament cu jacuzii și mic dejun inclus la un hotel de 5 stele.

Exit mobile version