„Marius Tucă Show”, 24 mai 2021. Invitaţi: Cornel Amariei, Anne-Marie Jipa și Ion Cristoiu

Are 28 de ani, e inventator și a fost nominalizat de Forbes SUA pe lista celor mai influenți tineri cu vârsta sub 30 de ani, iar saptamâna trecută a fost premiat de Global Business Hall of Fame pentru invenția ochelarilor inteligenți, destinați nevăzătorilor, o distincție pe care, în trecut, au mai primit-o Estee Lauder și Levi Strauss. E dotat cu un mix fabulos de creativitate și spirit antreprenorial. A venit la Marius Tucă Show millenialul tipic – inovativ, curios, îndrăzneț.

O tipă plină de caracter, cu o personallitate puternică, indiferentă în fața șabloanelor, Anne-Marie Jipa e un alt mix puternic, de data asta între artă, arhitectură și design interior. Sfidează normele și impune o viziune autentică, personală, asupra lucrurilor. Anne-Marie Jipa – o tipă care iese din tipare.

Într-o lume tot mai distopică, omul învață în fiecare zi să accepte condiționarea ca regulă de bază pentru ceea ce a învățat să denumească fericirea. Paradigma socială se schimbă subtil dar cu rapiditate. De aceea, e necesar să-i asculți pe cei care identifică cu acuitate tentativele de prostire a unei nații din ce în ce mai puțin critică. Ion Cristoiu a venit la Marius Tucă Show pentru un comentariu pertinent pe tema ultimelor evenimente.

Marius Tucă Show. Pe Aleph News. „Directorul interveni sentențios: acesta este secretul fericirii și al virtuții: să-ți placă ceea ce ești obligat să faci. Acesta este țelul întregii condiționări: să-i facă pe oameni să-și îndrăgească destinul social implacabil” (Aldous Huxley – Minunata lume nouă)